Site Slow

General Discussions: ASK John: Site Slow

By Joe H on Monday, December 03, 2007 - 07:56 am: Edit Post

John,

I was woundering if there is something going on with the site? It takes forever for the pics and text to come up. I have high speed internet, other sites work fine.

Thanks Joe


By Don Ryan on Monday, December 03, 2007 - 08:20 am: Edit Post

Same thing on my end. It seems like i am on dial up.


By John Dee on Monday, December 03, 2007 - 10:02 am: Edit Post

Yes, the site has become very slow and I will be speaking with my host server about it today.

My apologies!

-John


By Joe H on Monday, December 03, 2007 - 12:07 pm: Edit Post

John,
Thanks just wanted to make sure it was not my computer.

You have a great site!!!!

Have a good holiday.

Thanks Joe


By JR on Monday, December 03, 2007 - 02:00 pm: Edit Post

John -

Not only is it slow, but it is not completely loading the web pages. However, I'm not receiving time-out errors. It happens to me on a T1 and a 4 MB cable connect. (Just a little more information for your ISP to help them debug the problem.)

JR

P.S. - Are there any large roadway projects in the area? They always seem to knock out a cable or two.


By XCR440 on Monday, December 03, 2007 - 02:41 pm: Edit Post

Its only this site for me.


By Mark Spease on Monday, December 03, 2007 - 03:28 pm: Edit Post

Seems to be faster now!


By JR on Monday, December 03, 2007 - 04:00 pm: Edit Post

Yep. It seems faster now.

JR


Add a Message


This is a private posting area. Only registered users and moderators may post messages here.
Username:  
Password:


Topics Last Day Last Week Tree View    Getting Started Formatting Troubleshooting Program Credits    New Messages Keyword Search Contact Moderators Edit Profile Administration